Pogoji

Totaliteta, družba za humanistično produkcijo, d.o.o. Ljubljana.

Spletno mesto služi kot katalog izdelkov, preko njega nam posredujete naročilo, ki ga nato sprovedemo v našem prodajnem oddelku.
Če imate kakršnakoli vprašanja glede svojega naročila, nam lahko pišete na prodaja@totaliteta.si.

Vse navedene cene so v EUR, z vključenim DDV.
Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo varovali v skadu z zakonom, uporabili jih bomo izključno za interne namene, povezane z naročilom in obdelavo (dostava, kontakt, interna statistika in analize).
Vso naročeno blago bomo skušali poslati čimprej: to pomeni, da gre na pošto naslednji delovnik po oddaji naročila, seveda pa lahko blago prevzamete tudi osebno.

Poštnina pri naročilu v vrednosti nad 39 EUR je naš strošek, sicer si ga delimo in znaša za posamično naročilo po Sloveniji 3,5 eur, v EU in po svetu pa veljajo tarife in dostavni pogoji Pošte Slovenije. Naročeno blago vam bomo poslali s plačilom po povzetju ali po predračunu.
Brezplačna poštnina se nanaša zgolj na realizirana naročila: v kolikor je naročnik z vrednostjo naročila upravičen do brezplačne poštnine, vendar naročenega blaga ne prevzame, obračunamo poštnino v višini 3,5 EUR. Tudi v primeru ponovnega naročila istega blaga (dvakratnega pošiljanja), ko je bilo prvo naročilo neprevzeto s strani naslovnika, obračunamo poštnino v višini 3,5 EUR.

Potrudili se bomo, da boste z nakupom zadovoljni, pri poslovanju upoštevamo splošne pogoje, v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Vse pravice pridržane
© Totaliteta, družba za humanistično produkcijo, d.o.o.

X